Πολιτική Επιστροφών

1. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ

 Δυνατότητα υπαναχώρησης λόγω μεταμέλειας έχετε εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προϊόντα.

 Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το κόστος επιστροφής των προϊόντων.

 Για την επιστροφή των προϊόντων θα πρέπει να επικοινωνήσετε είτε τηλεφωνικά στο 22910-71508 καθημερινές 9:00-15:00 ή με email στο orders@allsales.gr.

 Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.

 Στην περίπτωση επιστροφής χρημάτων θα ολοκληρωθεί εντός 5 εργάσιμων ημερών από την ημέρα παραλαβής του/των προϊόντων. Η επιστροφή γίνεται με πίστωση τραπεζικού λογαριασμού σας που θα γνωστοποιήσετε στην allsales.gr.

 2. ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ

 Επικοινωνείτε είτε τηλεφωνικά στο 22910-71508 καθημερινές 9:00-15:00 ή με email στο orders@allsales.gr για να ενημερωθείτε για τις δυνατότητες που υπάρχουν.

 Η εγγύηση για κάθε προϊόν είναι για 1 έτος και για τις μπαταρίες 6 μήνες εκτός εάν αναγράφετε κάτι διαφορετικό στην περιγραφή του και ισχύει για όσο χρόνο αναφέρεται.

Στην περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος αποδεδειγμένα και όχι να οφείλεται σε κακή χρήση, η allsales.gr οφείλει να αντικαταστήσει το προϊόν με ένα ίδιο.

Τα έξοδα αποστολής για την αντικατάσταση του ελαττωματικού προϊόντος επιβαρύνουν την allsales.gr.